Wrestlers

Όνομα: GB Sider "The Vengeful One"

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Finisher: Sider Driller

Bio: Ο πρώτος πρωταθλητής στην ιστορία του TWT στο "δρόμο" του για το χαρακτηριζομενο από αυτόν "Boyhood Dream" .


Όνομα: Constantine "Σκληρός Καριόλης"

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Finisher: Πουτάνα Όλα , Koji Clutch

Bio:Πρώην πρωταθλητής Handball και πρώην γενικός διευθυντής του TWT. Οι καταστάσεις ομως τον έκαναν να μπει στα ring για σοβαρούς λόγους και κάνοντας κάποια ταξίδια να μάθει την τέχνη της βίας στο Pro-Wrestling. Η τέχνη της βίας ειναι κατι πολύ ιδιαίτερο στο τρόπο που μάχαιτε επειδή πλέων δεν έχει όρια στην λογική και κάνει μεγάλη ζημιά σε αντιπάλους με εναεριους, εκρηκτικους και καταστροφικους τροπους ! Ταξιδεύοντας έμαθε οτι ο μοναδικός τρόπος για να έχει τον πλήρη έλεγχο του εαυτού του στο ring, είναι να κρατάει το συνέσθημα οργής και πόνου μεσα του. Εαν βγει εκτώς ορίων θα αποτρελαθεί και δεν θα σταματήσει ποτε μέχρι να καταστρέψει αυτον που εχει στον στόχο του. Είναι επικίνδυνος και τελείως απρόβλεπτος εντως και εκτως ring ακομη και οταν μιλαει. Το να μπείς στο ring μαζί του ίσως ειναι το μεγαλύτερο λάθος στην ζωή σου!


TWT CHAMPION
TWT CHAMPION

Όνομα: Blade "The Father" Reeves

Τοποθεσία: Fatherville

Finisher: Reeves Special

Βio: Ο γιός της φωτιάς του ήλιου και της γής,ο άνθρωπος που φύτρωσε στο Fatherville και από τότε έχει γεννήσει ότι υπάρχει ζωντανό σε αυτόν τον κόσμο.Ο αυτοαποκαλούμενος πατέρας όλων,ο άνθρωπος που διαπέρασε τίς πύλες του κόσμου και κατάφερε να γεννηθεί διαφορετικά γεννημένος στο δάσος προστατευόμενος από περίεργα ζώα ήρθε στο TWT να κάνει τα παιδιά του περισσότερα και να αποδείξει ότι μπορεί να συνυπάρχει με το ανθρώπινο είδος, ή μήπως όχι? 


Όνομα: Pit Scorpion

Τοποθεσία: Desolate Pit

Finisher: Judgment Of Sting, Cerberus Bites

Bio: Άγνωστο. Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του θηρίου του TWT και αυτό τον κάνει πολύ επικίνδυνο για τους αντιπάλους του.


Όνομα: Roman Bazowski 

Τοποθεσία: Prypyat,Ukraine 

Finisher: Super Nova

Bio: Παιδί πεθαμένων γονιών Αλβανικής καταγωγής, υιοθετημένο από μια οικογένεια του Chernobyl, μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη λόγο του Pro Wrestling. Το Pro Wrestling Style είναι διαφορετικό σε κάθε match, ανάλογα τον αντίπαλο του.


Όνομα: "The Venom" Βig V

Τοποθεσία: Αθήνα, Ελλάδα

Finisher: Blood Eagle , Coffin Paralyze

Bio: Μόνος στον κόσμο πια ο Big V αφού έχασε ότι αγαπούσε ψάχνει ευχαρίστηση στον πόνο των άλλων και όπως ο ίδιος λέει είναι το μόνο που τον κρατάει χαρούμενο στο χάος που επικρατεί στο μυαλό του. Προσπαθώντας να δεί τελικά ποιό είναι το νόημα της ζωής του θα σκορπίσει τον φόβο και τον πόνο σε όποιον του σταθεί εμπόδιο στήν σωτηρία του.


Όνομα: SΚΕ

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Finisher: Natural Selection

Βio: Του είπανε πως είναι μικρόσωμος και αδύναμος και πως δεν θα καταφέρει τίποτα στον χώρο του pro wrestling. Ήρθε στο TWT για να τους αποδείξει ότι σημασία δεν εχει τόσο πολυ το μέγεθος και η δύναμη όσο τα skills και η εξυπνάδα και έχει αρκετά και απο τα δύο #Skevolution.


Όνομα: Κράτερων

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Finisher:  Kraterohole Slam, Wrath Of Pan

Bio:  Πάνω από μια δεκαετία είχε περάσει από την πρώτη του επαφή με το pro wrestling. O Krateron είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες του ότι θα μπορέσει κάποια στιγμή να ασκήσει ενεργά το μεγάλο του πάθος. Το TWT όμως έριξε το λάδι στην φωτιά του, η οποία πλέον είναι έτοιμη να πυρπολήσει όποιον βρεθεί στον δρόμο του! Ο στόχος του είναι ένας, ο μεγάλος τίτλος στο TWT. Ο ίδιος μας λέει πως όποιος και να τον κρατάει όταν έρθουν αντιμέτωποι η οργή των Θεών θα εξαπολυθεί πάνω του!


Όνομα: Κύριος ΙΩΝ

Τοποθεσία: Πριγκιπάτο Μονακό, Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Finisher: Δρομέα Έφοδος, Κλειδοκράτορ

Bio: Απ' ευθείας απόγονος μεγάλου λογοθέτη των ηγεμονιών της Μολδοβλαχίας και αριστοκρατικής καταγωγής, της οποίος το γενεαλογικό δέντρο φτάνει έως τον 15ο αιώνα μ.Χ. Η οικογένειά του έχει τον κληρονομικό τίτλο ευγενείας του Βαρόνου, οποίος της απονεμήθηκε το 1874 από τον βασιλιά της Ελλάδας Γεώργιο τον Α'. Ο ίδιος είναι λάτρης του pro - wrestling με το οποίο ασχολείται εδώ και σχεδόν 20 χρόνια. Δηλώνει ότι πρώτα τον ενδιαφέρει η προαγωγή του ευγενούς και αξιοθαύμαστου αθλήματος της επαγγελματικής πάλης και κατά δεύτερο λόγο η κατάκτηση των τίτλων. Όταν δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, βρίσκεται στην μόνιμη κατοικία του στο Μονακό, όπου διατηρεί στενές σχέσεις με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.       


Όνομα: Jaden Diamond

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Finisher:  -

Bio:  Μετά την απόλυση του απο τον πρόεδρο ο Jaden Diamond επέστρεψε και ειναι πιο αποφασισμένος απο ποτέ ώστε να αποδείξει οτι είναι το πραγματικό διαμάντι του TWT


Όνομα: Jeshua

Τοποθεσία: Ναζαρέτ, Ισραήλ

Finisher: Θεία Σωτηρία

Bio: Αυτή η μυστηριώδης φιγούρα, ο επονομαζόμενος Μεσσίας, πρωτοεμφανίστηκε στο TWT και μας υποσχέθηκε οτι μέσω του λόγου του και της διδασκαλίας του θα ξεπλύνει το TWT από τους αμαρτολούς και τους βλάσφημους και θα φέρει την σωτηρία. Καλεί όλους τους οπαδόυς του TWT να πάψουν να θαυμάζουν λανθασμένα είδολα και να δεχτούν όλοι στην καρδιά τους την μοναδική πραγματική αλήθεια, το λόγο του Jeshua. Όσοι τον αρνηθούν βεβαια, για αυτούς ακολουθεί η Θεία Τιμωρία. ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ.