Νέα & Videos

CONSTANTINE VS GB SIDER ????

Στο γραφείο του προέδρου βρέθηκαν τα μέλη της XarosNation καθώς και ο Constantine για υπογραφή συμβολαίου για μάτς μεταξύ του επαναστάτη του TWT και του πρώην πρωταθλητή.


 VENOM ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ

Αφού ανάρρωσε απο τον τραυματισμό του ο Venom επισκέφτηκε το γραφείο της XarosNation για εξηγήσεις για τον "ξαφνικό" τραυματισμό του.


ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ HIGHWAY

Οπως είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος το rematch του Pit Scorpio είναι γεγονός καθώς το πρώτο μάτς που μπήκε στην κάρτα είναι το Pit VS Κύριος Ίων


ΑΠΑΝΤΗΣΗ TOY CONSTANTINE ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 

Ο Πρόεδρος Χάρος Γεώργιος κάλεσε στο γραφείο του τον Constantine και η απάντηση του μεγαλύτερου καριόλη στο Ελληνικό Wrestling ήταν άμεση


7 MAIOY TO ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ TWT

Μετά απο ανακοίνωση του προέδρου το επόμενο σόου και τελευταίο πρίν το Salvation 2 θα είναι το TWT Warfare και θα πραγματοποιηθεί 7 Μα'ι'ου.


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ WARFARE TITLE MATCH 

Ο πατέρας όλων Blade Reeves μίλησε για το main event στο warfare αλλά και για την XarosNation.


ETOIMOΣ O SKE ΓΙΑ ΤΟ WARFARE


ETOIMOΣ Ο KRATERON ΓΙΑ ΤΟ WARFARE


ETOIMOΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ WARFARE


ΕΤΟΙΜΟΣ Ο PIT SCORPIO ΓΙΑ ΤΟ WARFARE


ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ROMAN BAZOWSKI ΓΙΑ ΤΟ WARFARE


ΕΤΟΙΜΟΣ Ο CONSTANTINE ΓΙΑ ΤΟ WARFARE


ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ PIT SCORPIO ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΣΙΑΣ ΣΤΟ WARFARE

'Εναν νέο παλαιστή υπέγραψε ο πρόεδρος του TWT.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ


ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ Η XAROSNATION

Καθησυχαστικός φάνηκε απέναντι στον πρωταθλητή του ο Πρόεδρος του TWT λέγοντας του ότι έχει την λύση για όλα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TWT CORPORATION

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το TWT Corporation. To Πρώτο σόου υπο την αιγίδα της XarosNation πραγματοποίησε sold out και έδωσε ενα αξέχαστο σόου!

-Roman Bazowski vs Krateron Νικητής Roman Bazowski

-Blade Reeves vs Ske (για τον 1# διεκδικητή της ζώνης) Νικητής Blade Reeves

-XarosNation vs Constantine (αγώνας χωρίς κανόνες) Νικητής Constantine

-Pit Scorpio vs Ίων Νικητής Ίων

-GB Sider vs Big V (ο Big V δέχηκε επίθεση πρίν τον αγώνα και την θέση του πήρε ο Roman Bazowski) Νικητής GB Sider


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ROMAN BAZOWSKI

O Roman  έδωσε μια συνέτευξη λίγες μέρες πρίν το TWT Corporation με ένα αμφιλεγόμενο τελείωμα.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CONSTANTINE

O Constantine έδωσε μια συνέτευξη λίγες μέρες πρίν το TWT Corporation.


ΕΠΙΣΗΜΟ CONTRACT SIGHNING

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη υπογραφή συμβολαίων για 2 απο τους αγώνες του TWT Corporation.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ TWT 


ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΩΝ

Mετά την επίθεση που δέχτηκε  απο τον Pit ο Κύριος Ίων ζητάει υπογραφή συμβολαίου για μάτς στο TWT Corporation.


ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΠΑΛΟΥ Ο ROMAN

Μετά τις δύο πολύ καλές εμφανίσεις του ο Roman Bazowski ζητάει κάτι παραπάνω απο τον πρόεδρο του TWT.


Ο ΚΥΡΙΩΣ ΙΩΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ PIT

Μετά το μήνυμα του Pit Scorpio ο Κύριος Ίων αναζητά το λημέρι του Σκορπιού.


ΑΠΟΛΥΣΗ BOOMER ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ SKE 

Ο Πρόεδρος του TWT απέλυσε μετά την εξευτελιστική ήττα τον Boomer και στην συνέχεια έδωσε ευκαιρία για μάτς 1# διεκδικητή στον SKE στο σόου που θα γίνει 8/1/17 TWT CORPORATION


ΕΤΟΙΜΟΣ Ο PIT SCORPIO

Ένα μήνυμα είχε για τον Κύριο Ίων ο το τάνκ του TWT


NEW DIVIDE

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο σόου του TWT στο χώρο budo fighters στην Κ. Τούμπα.

Κάρτα αγώνων και αποτελέσματα.

                                     Βrawl Pit Scorpio vs Kraterwn (Εμφανίστηκε και έκανε ντεμπούτο ο Κύριος Ίων)                                                              Ske vs Boomer (Νικητής Ske)                                                                                                                                              Roman Bazowski vs Constantine (Νικητής Roman Bazowski)                                                                                            Adam Cage vs Venom BigV (Νικητής Venom)                                                                                       TWT Title Match  GB Sider vs Blade Reeves (Νικητής GB Sider)              

                            


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ NEW DIVIDE

Επίθεση απο άγνωστο δέχτηκε ο Constantine λίγες μέρες πρίν το σόου του TWT. Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα έχει επιπτώσεις στο μάτς του στο New Divide.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ WRESTLING ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

O πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας wrestling Θεσσαλονίκης και συνεργάτης του TWT έδωσε μια συνέντευξη στο radio1d όπου μας δίνει πληροφορίες σχετικά με το TWT NEW DIVIDE αλλά και για τον χώρο του Wrestling στην Ελλάδα!


REMATCH ΣΤΟ TWT NEW DIVIDE

Μετά την πολύ γρήγορη ήττα του στο Salvation ο SKE ζητάει το rematch ώστε να καταφέρει να αποδείξει σε όλο το roster τι αξίζει.


ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο CONSTANTINE

Επίθεση δέχτηκε ο Constantine από τον αντίπαλό του στο New Divide, Roman Bazowski καθώς μιλούσε με τον νέο πρόεδρο και εξέφραζε την απογοήτευσή του για  τις τελευταίες αποφάσεις του. 


ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο GB SIDER

Ο GB Sider έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα συμβαίνουν τώρα τελευταία στο TWT αλλά δεν δίστασε να δώσει και μιά γεύση στο τι θα γίνει στο TWT NEW DIVIDE στον δημοσιογράφο που είχε την ατυχία να του πάρει συνέντευξη!                         Παρακάτω όλη η συνέντευξη!


ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NEW DIVIDE

Το δεύτερο show του πρώτου και μοναδικού ελληνικού Wrestling promotion στη Βόρεια Ελλάδα θα λάβει χώρα στις 16/10/2016 στη σχολή του promotion Budo στην οδό Αναξιμένους 20 περιοχή Πυλαία. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί το main event όπου ο Blade Reeves θα διεκδικήσει τον τίτλο από τον GB Sider και στο co-main event ο Constantine θα παίξει αγώνα για την θέση του εναντίον του Roman Bazowski.


ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ JADEN DIAMOND 

Παρελθόν αποτελεί πια από το Roster του TWT ο Jaden Diamond καθώς ήρθε σε επικοινωνία μαζί του ο μυστικός General Manager του TWT και του ανακοίνωσε την απόλυσή του επειδή ήταν ένας από τους κρυφούς συνεργάτες του Constantine στο main event του TWT Salvation.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ GWC ΘΕΣΣΑΛΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ TWT

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Wrestling Κοινότητας Θεσσαλονίκης, Χάρος Γεώργιος, αφού παρακολούθησε μία προπόνηση του ελληνικού Wrestling Promotion TWT "Thessaloniki Wrestling Team" ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία ''αλληλόπροώθησης'' και στήριξης έχοντας ως στόχο την αναβάθμιση του Pro Wrestling στην Θεσσαλονίκη.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ BLADE REEVES

Ο πατέρας όλων έδωσε συνέντυξη στο prowrestlinggreece.blogspot.gr όπου μίλησε για τον αντίπαλό του στο New Divide, τι τον οδήγησε στον χώρο του Pro Wrestling  αλλά και για τις σχέσεις του με το υπόλοιπο Roster.                                                 Παρακάτω όλη η συνέντευξη!


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ CONSTANTINE

Για όλους και για όλα μίλησε ο Constantine σε συνέντευξη που έδωσε στο 7 questions του prowrestlinggreece.blogspot.gr       Παρακάτω όλη η συνέντευξη!


ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ Ο TWT CHAMPION ΕΝΟΨΗ NEW DIVIDE

Αρκετά σίγουρος φάνηκε ο Πρωταθλητής του TWT GB Sider μετά απο συνέντευξη που έδωσε. Απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς ένιωσε όταν σήκωσε τον τίτλο για πρώτη φορά αλλά και πώς βλέπει τον αντίπαλο του στο επόμενο σόου. Παρακάτω όλη η συνέντευξη.Ο CONSTANTINE ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ

Σε δυνατούς ρυθμούς κάνει την προετοιμασία του για το TWT: New Divide σε πάρκο του Σιντζούκου στο Τόκιο της Ιαπωνίας ο Constantine, ωστόσο ο ίδιος μέσω ενός βίντεο δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα στον Roman Bazowski για το τι τον περιμένει τον Οκτώβριο. 


Ο CONSTANTINE ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Σε μια τεράστια κίνηση προχώρησε (χωρίς να το ξέρει κανείς) ο GM του TWT, ο οποίος πούλησε τις μετοχές του σε έναν άγνωστο τύπο που προς το παρών κανείς δεν γνωρίζει. Στην πορεία έκλεισε το πρώτο μάτς για το επόμενο σόου του TWT το New Divide όπου ο Constantine θα αναμετρηθεί με τον Roman Bazowski με κίνδυνο την θέση του σαν γενικός διευθυντής.


TWT Salvation

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο σόου του TWT. Ο τίτλος ήταν υπο διεκδίκηση στο Main Event όπου ο GB Sider επικράτησε του Jaden Diamond γίνοντας έτσι ο πρώτος TWT Champion με την βοήθεια ενος άγνωστου παλαιστή ονόματι Venom παρά τις προσπάθειες του Διαιτητή, για το μάτς, και γενικού διευθυντή Constantine να του χαλάσει τα σχέδια. 

Στα υπόλοιπα ματς ο Blade Reeves επικράτησε του Bill Knife στον ενακτήριο αγώνα, ο Boomer νίκησε καθαρά τον Ske και ο Pit Scorpio αφού έκανε ανοιχτή πρόκληση σε οποιονδήποτε να τον αντιμετωπίσει επικράτησε κατά του Roman Bazowski.

Στο τέλος του σόου ο Blade Reeves βγήκε να συγχαρεί τον πρώτο TWT Champion αλλά και να του δείξει ποιός είναι ο επόμενος διεκδικητής για τον τίτλο.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TWT

Με επίσημη ανακοίνωση της η TWT-Thessaloniki Wrestling Team ανακοινώνει ότι συνεχίζει σαν ανεξάρτητο promotion τις υποχρεώσεις της μιας και δεν δέχτηκε καμία βοήθεια από το αντίστοιχο promotion της Αθήνας και ότι έκανε μέχρι τώρα το έκανε μόνη της σαν ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι η Thessaloniki Wrestling Team βάζει ένα τέλος στην συνεργασία της με την αντίστοιχη σχολή Ultimate Warriors βάζοντας καινούργιες βάσεις και καινούργιος στόχους στα πλάνα της.

Η ανεξάρτητη πλέον ομάδα της Θεσσαλονίκης εύχεται τα καλύτερα στην αντίστοιχη ομάδα της Αθήνας και την ευχαριστεί για αυτά που της προσέφερε και για τον αγώνα τον αθλητών μας με τον Joe E Legend αλλά και την παρουσία τους σε ένα μεγάλο σεμινάριο.Επίσης θέλουμε να τονίσουμε ότι εμείς σαν TWT δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα promotion που υπάρχει στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού εντός συνόρων μιας και στην Θεσσαλονίκη είμαστε μόνοι μας και δεν χρειάζεται να έχουμε ανταγωνισμό με κανέναν.

Θα θέλαμε επίσης να επικροτήσουμε όλες τις προσπάθειες που γίνονται στην χώρας μας για να δημιουργηθεί ένα σωστό και υγιές περιβάλλον και να ανέβει επιτέλους το Wrestling-Κατς σε μία χώρα η οποία το κατακρίνει και το χλευάζει.

Συνεχίστε να στηρίζετε χρειαζόμαστε την στήριξη σας.Ευχαριστούμε!

-Το διοικητικό συμβούλιο του TWT.