Shows

TWT WARFARE

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Warfare Match

Οι παλαιστές μπήκαν με τυχαία σειρά και ο νικητής γινόταν 1# contender για την ζώνη στο main event του Salvation 2

Το Warfare Match άρχισε και την είσοδο του στο νούμερο #1 έκανε ο Constantine όπου και ξεσήκωσε το κοινό να αρχίσει τα συνθήματα. Ο Constantine άντεξε στον αγώνα Warfare την περισσότερη ώρα αφού πάλεψε για μια ώρα και 5 λεπτά ρωτώντας συνέχεια "Πόσο είναι το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;" κάνοντας τους οπαδούς να γελάσουν.
Στο νούμερο #2 έκανε το ντεμπούτο του ο Jeshua. Ο άνθρωπος που θα φέρει την σωτηρία στο TWT σαν την δεύτερα παρουσία που αυτοαποκαλείται. Μέτα από μερικά λεπτά ανταλλαγής χτυπημάτων, ο Constantine βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να κάνει το γνωστό "Πουτάνα Όλα" (Flying Kinshasa) και να τον αποκλείσει με ένα καθαρό pinfall.
Στο νούμερο #3 είχαμε τον Adam Cage όπου μετά από μερικούς μήνες ξανά μπήκε στο ring. Όχι και με μεγάλη επιτυχία. Ένα Roundhouse Kick και ένα Shoulder Trap DDT δεν ήταν αρκετό για να βγάλουν τον Constantine όπου με δυο δυνατές γονατιές και ένα Koji Clutch ο Constantine έκανε τον Adam Cage να παραιτηθεί.
Στο νούμερο #4 είχαμε την μεγάλη επιστροφή του Jaden Diamond. O Jaden από την αρχή του TWT ήταν μαζί με τον Constantine σε κάθε δυσκολία. Είχαμε να τον δούμε από τον Ιούλιο και μπήκε στο ring απέναντι σε έναν πολύ κάλο του φίλο! Ο αγώνας Constantine vs. Jaden Diamon ήταν και ο μεγαλύτερος της βραδιάς αφού έγιναν τρομερά πράγματα. Ένα Spear πάνω από πάγκους. Άλλο ένα Spear ανάμεσα από τα σχοινιά. Ένα Diving Elbow Drop με άλμα από πάγκους και τρομερά Piledrivers και Gory Speacial, έκαναν τον Constantine να κουραστεί και τον Jaden Diamond να τον αποκλείσει με ένα Small Package pinfall. Μέτα τον αγώνα ο Constantine αγκάλιασε τον Jaden και ζητώντας συγνώμη από το κοινό έφυγε από το ring. Ο Jaden Diamond λοιπόν έκανε τα περισσότερα eliminations του αγώνα.
Στο νούμερο #5 κάνει για άλλη μια φορά εμφάνιση ο Xaros Nation ο πρόεδρος του TWT και κάνοντας την αργή είσοδό του δέχεται ένα Pedigree από τον Jaden Diamond και γίνεται ο πιο σύντομος αποκλεισμός του αγώνα.
Στο νούμερο #6 είχαμε το ντεμπούτο του MR. Magnificent. Ο μικρόσωμος πρώην referee του TWT, μετά από κάποια άσχημα γεγονότα αποφάσισε να μπει στα ring πλέον σαν performer. Έτοιμος λοιπόν για δράση είχε μερικές καλές στιγμές απέναντι στον Jaden άλλα ο Jaden Diamond κατάφερε να τον αποκλείσει και αυτόν.
Στο νούμερο #7 έχουμε την επική είσοδο του κύριου Ίων. Ο Ίων εκμεταλλεύτηκε την κούραση του νεαρού Jaden και αφού ο Jaden έκανε πλάκα κάνοντας χρήση το καπέλο του κυρίου Ίων έχασε τον έλεγχο και ο Κύριος Ιόν απέκλεισε τον Jaden Diamond.
Στο νούμερο #8 έγινε η είσοδος του μικρού SKE. O SKE μπήκε στο ρινγκ ακούγοντας την ειρωνεία το Κύριου Ίων! Απαντήσεις όπως "Τι λες ρε μπάρμπα;" και "Βρε άιντε στο διάολο" δεν έλειψαν από τον SKE οπού και ανατρέποντας τα δεδομένα και κάνοντας το Natural Selection απέκλεισε τον Κύριο Ίων.
Στο νούμερο #9 δεν είχαμε ακριβώς είσοδο. Ο Floor Manager DJ των shows και πρώην performer, Bill Knife, άφησε την κονσόλα του και αιφνιδιαστικά έκανε ένα pinfall στο SKE και τον έβγαλε από τον αγώνα. Αυτό οδήγησε τον SKE να πάει νευρικός στην κονσόλα και να καλέσει το νούμερο 10.
Στο νούμερο #10 λοιπόν ήταν ο Pit Scorpion. O SKE του έδωσε το χέρι φεύγοντας και ο Pit με την είσοδο του τρόμαξε τον floor manager, Bill Knife, όπου και έφυγε τρέχοντας ξανά στην κονσόλα αποκλειζόμενος με Count-Out.
Στο νούμερο #11 εμφανίστηκε ο Αλβανο-Ουκρανός, Roman Bazowski. Το κοινό έφτασε σε ακραία συνθήματα απέναντι στον "αληταρά" όπως λέγαν στον Roman. O Roman δεν πρόλαβε να μπει καλά καλά στον ring και ο Pit Scorpion άρχισε την επίθεση του άμεσα! Λίγες οι στιγμές του Roman στον αγώνα αφού είδαμε ένα πανέμορφο Swanton Bomb και Corner Knee Strike. Ο Pit Scorpion αφού κατάφερε να κουράσει τον ευέλικτο Bazowski τον απέκλεισε με το Crucifix Powerbomb κάνοντας χαρούμενους τους οπαδούς που τον μισούν με πάθος.
Τελευταία είσοδο και νούμερο #12 ήταν... ο Krateron. Το τραγούδι των Rotting Christ άρχισε να παίζει και αφού βγήκε η πλευρά του κοινού "Krateron Section" σήκωνε χαρτάκια και ταμπελάκια με το όνομα του. Ο Krateron μπήκε στον αγώνα απέναντι στον Pit Scorpion και παραλίγο να πάρει την νίκη σε πολλές στιγμές. Για κακή του τύχη ο Pit Scorpion ήταν πιο έτοιμος και με ένα ακόμη Crucifix Powerbomb τον απόκλεισε για να είναι και ο νικητής του Warfare Match 2017.

MAIN EVENT ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ TWT

GB SIDER VS BLADE REEVES

Στο Main Event εμφανίστηκε ο Πρόεδρος Xaros Nation για να δώσει τον τίτλο στον νικητή μετά τον αγώνα, κάτι ασυνήθιστο που έκανε τον κόσμο να παραξενευτεί. Αμέσως ο Blade Revves έκανε την πατρική είσοδο σε ένα νέο επίπεδο. Η φράση "Luke, I'm your father" έκανε το κοινό να τρελαθεί και ο Blade Reeves βγήκε στην σκηνή με την νέα του πατρική ενδυμασία. Ο GB Sider ακολούθησε στην σκηνή κοροϊδεύοντας την μύτη και τα χαρακτηριστικά του Blade Reeves και με τον τίτλο του TWT έκανε την είσοδο του. Το στυλ της αναμέτρησης βασίστηκε αρκετά σε classic wrestling. Ο Reeves έκανε χρήση αρκετών submission holds, ενώ ο GB Sider έκανε μέχρι και το Springboared Cutter αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Blade. Ωστόσο, ο Reeves με κινήσεις όπως η "αποκλήρωση" και το "Πατρικό Σπάσιμο" έφτασε στην σωστή στιγμή για το Armbar και έκανε τον πρωταθλητή να παραδοθεί και να έχουμε νέο TWT Champion.
Φυσικά η παρουσία του πρόεδρου δεν ταν τυχαία. Ο Πρόεδρος έπρεπε να δώσει τον τίτλο στο Blade Reeves. Η αποκάλυψη έγινε όταν ο πρόεδρος άνοιξε την βαλίτσα και είχε μια ολοκαίνουρια πανάκριβη χρυσή ζώνη που θα ζήλευε και promotion του εξωτερικού, η οποία πλέον είναι στα χέρια του Blade Reeves. Χρόνο δεν έχασε ο Pit Scorpion να μπει στο ring και να καυγαδίσει λεκτικά με τον νέο πρωταθλητή λέγοντας πως τον Ιούνιο στο Salvation 2 θα πάρει τον τίτλο ακόμη και αν στο ενδιάμεσο show που μεσολαβεί από το Warfare στο Salvation 2 δεν κρατήσει ο Reeves τον τίτλο.
Στο τέλος αφού έφυγε ο Pit Scorpion, ο Blade κάλεσε τους... "Γιους και τις κόρες του" στο ρινγκ για τους πανηγυρισμούς όπου και βρήκε την ευκαιρία ο Constantine να βγει και με μια αγκαλιά να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο και τον νέο TWT Champion για την μεγάλη αυτή νίκη. 

Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


TWT CORPORATION

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TWT CORPORATION 2017!

*Roman Bazowski vs Krateron. Winner: Roman Bazowski

*Ske vs Blade Reeves. Winner: Blade Reeves

*Constantine vs Xaros Nation. Winner: Constantine

*Κ. Ιων vs Pit Scorpion. Winner: Κ. Ιων by Submission

GB Sider vs Roman Bazowski (λιπόθυμος βρέθηκε ο Venom λόγω του Roman Bazowski και έτσι πήρε και την θέση του) Winner: And Still TWT Champion GB Sider.

Η ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ


TWT NEW DIVIDE

Η ΚΑΡΤΑ


TWT SALVATION

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρώτο σόου του TWT. Ο τίτλος ήταν υπο διεκδίκηση στο Main Event όπου ο GB Sider επικράτησε του Jaden Diamond γίνοντας έτσι ο πρώτος TWT Champion με την βοήθεια ενος άγνωστου παλαιστή ονόματι Venom παρά τις προσπάθειες του Διαιτητή, για το μάτς, και γενικού διευθυντή Constantine να του χαλάσει τα σχέδια.

Στα υπόλοιπα ματς ο Blade Reeves επικράτησε του Bill Knife στον ενακτήριο αγώνα, ο Boomer νίκησε καθαρά τον Ske και ο Pit Scorpio αφού έκανε ανοιχτή πρόκληση σε οποιονδήποτε να τον αντιμετωπίσει επικράτησε κατά του Roman Bazowski.

Στο τέλος του σόου ο Blade Reeves βγήκε να συγχαρεί τον πρώτο TWT Champion αλλά και να του δείξει ποιός είναι ο επόμενος διεκδικητής για τον τίτλο.